SCIANDRI FAMILY VINEYARDS COOMBSVILLE CUVEE RED WINE 2013


美味しい赤が飲みたい!

しかも、味噌ホルモンに合う赤が飲みたい!

そんな我々のわがままに応えられるのはこのコしかいないでしょう!ってことで頂きました、第8回ナパソノマ合宿で買い付けてきたSciandri Family VineyardsのCabernet Sauvignonとシラーのブレンド。(ワイナリー訪問記は改めて)

 

我々にとっては、20092011に続く3ヴィンテージ目になるわけですが、全く期待を裏切らない、抜群の安定感!なぜこんなにも味噌に合うのか?シラー感が傑出してるのかなぁ・・・。本当に合うんです!

 

今回も2本買い付けてきて良かった(⌒▽⌒)。

次は何に合わせましょうかね?

 

---

Mr.X  :★★★★★

アオキ:★★★★★ 

メモ:比率&樽熟期間は変更ないけど2011に比べるとアルコールが高め。ちょっと不思議

<データ>

生産者  :Sciandri Family Vineyards
ワイン名 :Cuvee Red Wine

収穫年  :2013
生産地  :Coombsville / Napa Valley

ブドウ畑 :Estate

ブドウ品種 :65% Cabernet Sauvignon

                   35% Syrah

アルコール:14.8%

価 格   :$45.00

生産量  :10 Barrels

Aged 18 Months in French Oak barrels

Wine Maker:Don Baker@Laird Family Estate Winery

Produced and Bottled by Sciandri family Vineyards

ワインリストへ

 

Note:The 2013 Coombsville Cuvee is pure harmony. Striking the balance of Cabernet and Syrah makes this aromatic wine one to remember. From the moment you open the bottle all the way to the last drop, you will be on sensory overload. Layers and layers of blackberry, cherry, mocha, and white pepper dance around your pallet. Offering mouthwatering richness and full body flavors. Soft subtle tannin and sweet acidity make this an amazing food friendly wine. Ready to drink now or enjoy over the next several years.

 

残念ながら日本での流通はございません。

でも、こちらのワインメーカーによるナパのワインは入手可能!